Trecerea la nivel de la Republica


Comisarul Sef Gino Bosman, impartind stickere ...

Comisarul Sef Gino Bosman, impartind stickere soferilor (Photo credit: Umbrela Verde)

Aseară, mergând pe șoseaua Dudești-Pantelimon spre gara Titan am prins în funcțiune semnalele acustice și luminoase de la nivel cu calea ferată.

Trecem peste partea în care un taximetrist a oprit în dreapta mea, m-a înjurat căci staționam după care a trecut liniștit peste calea ferată, căci săracii taximetriști au o meserie stresantă și e normal să se întâmple și de-asta când lucrezi din greu.

Voiam să-ți povestesc altceva. Cum stăteam eu și așteptam să treacă trenul, la un moment-dat semnalele acustice și luminoase s-au oprit. Ba mai mult, a început să pâlpâie și lumina albă. 15-30 de secunde mai târziu a trecut și trenul pe calea ferată, în drum spre Gara Titan.

Nu ar fi tare ca, din moment ce e în slujba noastră, poliția rutieră să aibă o secțiune pe site-ul instituției din fiecare oraș în care cetățenii sau șoferii să poată reclama nereguli din trafic pe care să le investigheze și la care să primești răspuns, conform legii, în 30 de zile. Sau, dacă e de competența administratorului drumului, să trimită solicitarea către acesta?

Nu de alta, simt că instituțiile astea sunt ca niște SRL-uri care au monopol asupra unui domeniu și stabilesc prețurile pe care le doresc pentru serviciile pe care au chef să le ofere.

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s