Coca Cola Cherry


Produs de Coca Cola Enterprises Ltd. UK. Distribuit de S.C. Avatar Trading 3000 S.R.L. Se găsește la raft în Auchan Titan.

 

Coca Cola Cherry

 

Reclame

5 gânduri despre „Coca Cola Cherry

  1. Andrei Autor post

   E bună. Dar eu încă regret Cola Vanilla. Dispariția ei a fost momentul în care mi-am luat sufletul de la Coca Cola și l-am trecut la Pepsi :))

 1. anonim

  Se mai găsește și în România Coca-Cola vanilla la 2,99 lei în Mega Image (cel puțin la Brașov), am mai văzut-o tot la prețul ăsta în Auchan Militari luni… De asemeni se mai găsește Coca Cola Cherry făcută în România tot în Mega Image. În Auchan și Mega Image mai e Cherry Diet Coca-Cola și diet Coca-Cola.

  Coca-Cola Cherry mai e și la 2 litri la prețuri între 6 și 7 lei în cora, Selgros (bax de 6 PET-uri) și Auchan (în Militari era luni, la Brașov nu mai e de vreo lună). Aceste PET-uri sunt aduse din Ungaria și le variază gustul… Uneori nu se simpte diferența, alteori e ca cel din doze adus din UK.

  Din UK mai găsit coca-cola cherry la doze la 3 lei în unele magazine Billa… Și de curând se mai aduce ceva din UK… Fanta ZERO, DrPepper ZERO și Sprite ZERO găsindu-se tot în Auchan și Mega Image la prețuri de aprox. 3 lei doza. Și că tot vorbesc de sucuri din UK, să dau toată gama de importuri… Se mai găsește 7UP Cherry la 2,8 lei în Auchan și mai mereu în Carrefour la 2,1 lei (uneori 1,8 lei) adusa din Franța. Alte produse din UK: Rubicon la tetra pack 1l uneori – aproape toate aromele mai puțin guanabana (se găsește prin câteva supermarket-uri din București – în septembrie avea la Quick Deli din Ștefan del Mare) în toate hipermarket-urile Auchan (la Brașov azi erau stocuri serioase – merită încercate… Preț- aprox. 9 lei bucata) și la 330 ml și la doze cu bioxid de carbon (dozele se găsesc și în Mega Image la 3,8 lei), Sun Exotic toate trei felurile, doar la doze în Mega Image (tropical fruit și pinneaple&coconut e sigur în Brașov la cel din steagu’) – preț tot în jur de 3,8 lei (nu mai mult) și intr-un timp erau și în Auchan Militari la Tetra Pack și doze și Gama KA (anul trecut au fost stocuri consistente în Auchan Militari și se vindeau dozele cu aprox. +1,5 lei) găsindu-se actualmente în Mega Image Brașov – KA Caraibean Kola la 3,6 lei și în Bezinăria MOL Saturn Brașov-KA Blackgrape la un preț de peste 5 lei doza.

  Tot cei de la Avatar Trading 3000 au început de curând să aducă din UK niște păhărele cu suc de diverse arome la 1 leu… Interesante… Merită încercate și se gasesc prin Auchan… Tot la Auchan ceva interesant… O cola la 2,5 lei adusă din Grecia ce are cofeina extrasă din cafea verde… Am băut și e interesantă… Merită încercată o doză.

  Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s