Alifia chinezească chiar e bună la orice


Cred că nu există om care să nu cunoască alifia chinezească. Alifia de culoare maro, așezată într-o cutiuță mică și roșie care miroase înțepător.  Eu îmi aduc aminte că mamaia de la țară îmi făcea frecție cu alifie chinezească în vacanțele petrecute acolo, dar să mă pici cu ceară și nu mai știu care era afecțiunea de care sufeream.

Alifie Chinezească

Un indian strigător din tramvaiul 1 anunța pe la sfârșitul anului trecut beneficiile alifiei chinezești – Două bucăți la un leu – te scapă de dureri de cap, de spate, de reumatism, de artrită, de răceală, e bună de pus pe rană, pentru bătături. N-am mai stat în tramvai, dar sunt sigur că pe la Muncii ajungea și la bolile cu „S”.

Zilele trecute am văzut o doamnă în metrou (avea vreo 35-40 deci pot să-i zic tanti) cum a scos din poșetă o cutiuță cu alifie chinezească, a trecut suav degetul peste suprafața alifiei, a deschis larg gura, iar cu mișcări de dute-vino a început să frece ceva din interiorul cavității sale bucale cu degetul îmbibat în alifie.

Este dovada că alifia chinezească nu cunoaște limite. Cumpărați alifie chinezească!!

Acesta este un advertorial finanțat cu 10  de către fiecare reprezentant al poporului chinez. Mulțumesc departamentului PR al „Temple of Heaven” pentru cele 14 baxuri de alifie chinezească!

fotografia este furată de la :  La Trecut

7 gânduri despre „Alifia chinezească chiar e bună la orice

  1. IANI

    sunt gravida si am dureri de cap frecvente de la raceala.imi masez fruntea si simt ca-mi amorteste,apoi durerea dispare cam in 5 min.este buna si la raceli,eu o folosesc si pt copilul meu de 10 ani,masandu-i spatele apoi imbracandu-l mai bine ca il ia cu frig,daca este racit.pana dimineata febra si simptomele de raceala dispar. este buna si la dureri de gat,la ureche ,la dinti.Dar eu am folosit doar local si numai in exterior.Incercati ca este chiar buna.(si la pret,aproximativ 1 leu ,depinde de farmacii)

    Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s