Design-ul pe internete


Image representing Google Reader as depicted i...

Ați observat că de fiecare dată când ceva se schimbă pe internet, absolut toată lumea se grăbește să facă parte din gloata  de trollangii? Când facebook a introdus theatre pentru poze nu s-a auzit decât „Vaaaai, ce urât e, n-o să mai folosim Facebook”.

Când twitter și-a schimbat aspectul ăla de listă infinită și a devenit un site pe care poți să-l folosești fără să ai nevoie de vreo aplicație, lumea a fost oripilată. Când youtube a schimbat playerul video mai, mai că toți bloggerii ar fi investit in Trilulilu numai ca să cumpere youtube.

Și exemple mai sunt, grămezi. Știam că bărbaților le place schimbarea. Sau poate internauții sunt genul celălalt de bărbați? Asta ca să nu zic că multora le e greu să deducă faptul că un serviciu bun e un serviciu bun, indiferent cum și-ar schimba înfățișarea și că e doar o chestie de timp până când oamenii se vor obișnui și vor uita complet de design-ul vechi.

Zic și eu, ca să nu tac, când e vorba de noul Google Reader despre care lumea sare să afirme că e o mizerie. Mie chiar îmi place.

Reclame

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s