Masculinitate și ceva personal


Mă gândesc că FaceBook îmi acoperă  integral nevoile de comunicare online și că ar cam fi cazul să renunț la blog. Reach-ul e mult mai puternic, elaborarea și publicarea unui mesaj se face de cel puțin 5 ori mai repede decât în cazul blogului și limita lor în ceea ce privește numărul de caractere nu mă lasă să bat câmpii, dând impresia de o oarecare doză de elitism, în fraze interminabile, cu multe virgule și gerunzii acordate fără ca, de fapt, să spun nimic concret sau cel puțin folositor măcar mie, fără să mai vorbim de cei din jur.

În altă ordine de idei, există o melodie în care un băiet cântă despre cum se gândește la ușa pe care a plecat vocea feminină din respectiva melodie și despre cum își dorește să nu fi spus niciodată la revedere. După care începe să o implore. Și o imploră. Și o imploră de câteva ori. Trecând peste calitatea manifestării artistice, despre care nu vreau să vorbesc, melodia îmi zgârie rău de tot ceva în interiorul personalității mele. Nu-mi rămâne decât să sper la un mandat de ministru al culturii în aparatul guvernamental al poporului (cine știe cunoaște) și să interzic orice fel de manifestare culturală sau pseudoculturală ce presupune implorarea de către un mascul posesor de testicule și heterosexual, a unei ființe feminine și auto-poziționarea lui, din punct de vedere al statutului social și emoțional, sub cel al femeii.

Mai exact, mă fute maxim faptul că generațiile viitoare renunță la coaie datorită oamenilor de genul ăsta și în general a influențelor mediatice care te învață că e bine să ceri voie înainte să faci ceva, să rogi frumos, să oferi iubitei flori și multă bucurie. Un bărbat nu mai e bărbat în momentul în care depinde de cineva și e chiar și mai puțin bărbat dacă imploră pe cineva ceva – orice. Un bărbat care ajunge în situația de a se ruga de gagică-sa să nu plece, pe lângă faptul că n-are nici o șansă să o înduplece, o va face pe ea să plece cu tot cu coaiele lui în buzunar. Ah și să mai fie și fericită că a făcut asta 🙂

Numai bine și hai să nu mai fim blegi.

Reclame

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s