Români și mașini de spălat


Washing machine

În general evit să scriu despre familia mea sau oamenii care mă înconjoară într-o manieră activă. Prefer să scriu despre mine și despre ce cuvinte incredibil de mișto pot să folosesc. Sau despre faptul că mi-a zis un coleg care mă citește că se vede că-s rupt în gură la modul rastafarian. Subtil sau ce?

Până azi. Pe la un 8:30 – 9:00 părinții mei mutau mașina de spălat din baie, până pe hol. Mâine le vine noua mașină de spălat, iar nefericiții care vor căra noua mașină de spălat până la etajul 7,  apoi până la mine în baie vor avea neșansa de a lua mașina veche  cu ei, înapoi la parter, apoi în camionul lor și înapoi la sediu. Buyback, ceva de genul. Nu sunt la curent cu metodele de promovare a vânzărilor practicate de vânzătorii de mașini de spălat. De fapt, nu știu să pornesc una.

Am deschis subiectul pentru că, mai spun o dată, părinții mei trăgeau duminică dimineața de o mașină de spălat. Motivul: să nu fie murdar sub mașină când vin oamenii ăia s-o ia. Ce or să zică, „uite-i și p-ăștia de când n-au mai făcut curat”

Mi s-a părut amuzant și neobișnuit, poate un pic socialist. În special pentru că nu mi-a trecut niciodată prin cap că aș avea nevoie de aprobare din partea oamenilor care cară mașini de spălat, cu atât mai mult că aș da doi bani pe părerea lor.

Mie mi s-a părut absurd. Părinților mei, nu. Tu ce crezi, are vreun rost să te zbați pentru aprobarea unor oameni pe care, cel mai probabil n-o să-i mai vezi niciodată? Te rog să răspunzi la sondajul de mai jos. Numai bine!

4 gânduri despre „Români și mașini de spălat

  1. carmen

    Sincer dragule, uneori, nu ma zbat nici pentru aprobarea oamenilor pe care-i cunosc….darmite pentru ceilalti, total necunoscuti.Insa ii inteleg pe parintii tai :))…asa cum zici un pic socialist, insa…asta e! :))

    Răspunde
  2. Lascarica

    Asa sunt oamenii mai in varsta, n-ai ce sa le faci. Mama a angajat o femeie sa ne faca curatenie inainte Paste, si cu o zi inainte sa vina femeia a facut mama „putina ordine”(in traducere libera, toata ziua), asta ca sa nu rada femeia aia de ea.

    Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s