Verginica is in a relationship and it’s complicated


This is icon for social networking website. Th...

Image via Wikipedia

Facebook e o sursă nemărginită de înțelepciune (cel puțin pentru cei care mă au drept prieten) și mi-a atras atenția o chestie foarte tare pe care am văzut-o în principal la fetele mistrețe. Ele trec de la stadiul de single la o relație complicată din două motive, pe care o să le rezum folosindu-mă de Verginica.

Motivul 1:

Verginica s-a plictisit de atâta stat pe facebook și urcat poze cu spatele, în speranța că nu i se vede burta. Urcă zilnic cel puțin 3 fotografii, fără ca nimeni să le bage în seamă, așa că încearcă să pară interesantă. Toate astea ca să îi dea peste nas vreunei prietene care îi cere detalii. Pula mea, dragostea aia ca nevoie socială, în care ies ca fetele și fiecare se laudă cu cât de tare își iubește prietenul. Oricum, deviez de la subiect. Motivul numărul unu e că Verginica n-are parte de pulă, la fel ca prietenele, dar ar vrea. O relație complicată îi dă voie să-și scrie propriul roman de dragoste cu care să le dea peste nas înfumuratelor ei de prietene, pe care le și urăște dar n-are altele, atunci când ies la suc.

Motivul 2:

Cu o seară înainte, verginica s-a dus la ziua unei prietene. Norocul verginicăi și a prietenei ei e că părinții le consideră pe amândouă fete cuminți, așa că au plecat și i-au lăsat singuri. Printre invitați, vecinul de la etajul 3 al sărbătoritei. O să-l botezăm Narcis. El nu are prieteni, e virgin, feminin și are voce de fată, dar o iubește în secret pe sărbătorită de vreo 2 ani, așa că a trecut peste complexe și frica de a ieși din casă și s-a dus la aniversarea vecinei. Poate, cine știe, ea va vedea ce băiat mișto e și vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți.

Revenind la Verginica, ea profită de cele două cutii de bere pe care le-a găsit în frigider și își aduce aminte de toate deziluziile trăite. Într-un moment de sinceritate cu ea însăși aproape recunoaște că citatul ei favorit, Cine mă place, mă place așa cum sunt e doar o scuză ca să nu fie nevoită să recunoască faptul că e urâtă cu clăbuci. Long story short, Verginica își ia viața în propriile mâini și îl sărută pe Narcis. El se sperie, o împinge și își cere scuze, motivând că nu poate iubi pe altcineva.

A doua zi, Verginica ajunge acasă, intră pe facebook și plină de mândrie încearcă să-și seteze relationship status-ul la „Într-o relație cu Narcis”. Narcis nu acceptă și astfel, draga noastră verginica ajunge captivă într-un relationship. Și e complicat!

Bonus:

Cititorii care recunosc autorul citatului de mai jos, vor primi drept premiu, din partea redacției o cerere de prietenie pe FaceBook. Primul răspuns corect va primi, pe lângă cererea de prietenie, un like la una dintre pozele sale, la alegere :))

Sunt plin de contraste , generos si inimos, plin de compasiune un diplamat innascut. Sunt milos cu cei suferinzi. Sunt prea sensibil. Nu suport sa fiu contrazis. Am tendinte fataliste. Traiesc intr-o lume utopica. Imi cunosc scopurile si prioritatile. Sunt visator, nativ, serios , sobru, sever, ambitios. am doua vieti.

Vă așteptăm cu răspunsurile în comentarii. Hint: Nu e Mircea Cărtărescu.

Reclame

12 gânduri despre „Verginica is in a relationship and it’s complicated

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s