Afișajul stradal din București


Puțin offtopic: Azi am vreo 57 de afișări de la un site infect gen agregator, deținut de inegalabilul antreprenor online, filosof, emitent de opinii, posesor de cont de PayPal și comandat suprem al unei întregi armate de roboți, domnul Mircea Popescu. Ieri au fost mai mulț, iar alaltăieri la fel. Țin să-i mulțumesc domnului Mircea Popescu, despre care sunt sigur că își caută numele pe google, pentru bunăvoința de a-și pleca urechea la rugile mele de a deveni un blogger faimos, care își trage peste jumătate din trafic prin referer-uri de pe site-uri de calitate. Mulțumesc, Mircea Popescu!

După ce am demonstrat că posed abilitatea de a fi și ironic și subtil simultan, mă gândeam azi că ar fi interesant ca poliția (apropos de asta, mă întreb dacă doar mie îmi sună ca dracu prescurtarea pe care Poliția Locală București a ales-o și pe care, de altfel, a pus-o și pe numerele de înmatriculare ale instituției: PLB) n-ar putea, de exemplu, ca în loc să pornească girofarul în fiecare intersecție sau să verifice dacă bătrâneii adunați în parcul Obor la șah consumă alcool în locuri publice, să ia la întrebări lipitorii de afișe? Pentru simplu motiv că e inestetic, nu că n-aș avea nevoie să aflu rapid numărul de telefon al unui domn care se ocupă cu Forări puțuri, mică și mare adâncime.

Știți ce spun, oamenii pe care îi vezi cu o bidinea îmbibată în aracet, lipind afișe care promovează piese de teatru în care joacă sinistrul de Bendeac, sau vreun circ acvatic italian.
În plus, nici nu cred că ar fi chiar atât de greu să te îi faci o vizită proprietarului afișului și să-l întrebi despre sănătate. Asta, bineînțeles, într-o țară în care cel care lipește efectiv afișele n-ar da vina pe patron, iar patronul nu ar spune că nu e problema lui unde sunt lipite afișele și că ar trebui tras la răspundere

+1 pe lista motivelor de a pleca din țara asta cât mai repede. Îmi doresc să ne citim de undeva, gen Australia sau Noua Zeelandă. Pentru simplul motiv că e departe de locul din care scriu acum. 🙂

2 gânduri despre „Afișajul stradal din București

    1. Andrei Autor post

      Eu? Sunt virgin, dar dacă la un moment dat o să-mi placă vacile, promit să fii prima alegere pe care o fut în gură.

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s