Poșetuțele sunt ochiul dracului


Cred că nu mai crede nimeni povestea aia jenantă cu cei doi, dintre care una făcută din coasta celuilalt și care trăiau fericiți în nuj’ ce grădină. Adică povestea poate fi pe bune, dar partea cu Dumnezeu care s-a supărat atât de tare încât i-a pedepsit insuflându-le în subconștient ideea că trebuie să poarte haine e deja exagerată.

Dovada clară mi se pare obiceiul pe care urmașele Evei și l-au însușit, mai exact acela de a asorta orice poșetuță la pantofiori sau la eșarfă. Sunt sigur că Eva nu-i reproșa lui Adam că nu-i împletește gentuța după ultimele tendințe din Eden sau că urmașa din partea lui Abel are dressingul peșterii căptușit cu pantofiori. Plus că sunt extrem de convins că Dumnezeu nu ar putea fi atât de crud încât să dea speciei umane o asemenea pedeapsă precum accesoriile feminine.

Și acum că am terminat introducerea, unde vreau să ajung cu asta? Am visat noaptea trecută că hainele au fost inventate de părinți ca să scadă numărul violatorilor cu vârste cuprinse între 12-15 ani, dar că s-au gândit că ar fi fun să le păstreze și după vârsta asta. Așa, gen teasing parents.

Într-o bună zi voi demonstra teoria și promit tuturor puștilor de liceu că vom reuși să renunțăm la haine! Aplauze!

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s