Scurtă cugetare – Fericirea pă sidiu


Sunt convins că toată lumea știe filmulețul ăsta cu actorii din Borat. Despre bredex, siduri și elemelix. Dacă nu, uite-l încă o dată aici.

Băi și totuși, oricât de amuzant ar fi omul ăsta, se gândește cineva că e fericit? Și dacă nu e, fericirea lui se rezumă la o nouă zi de coasă pe trei sute de mii cu care să-și poată lua 200 de grame de băutură alcoolică cu aromă de vodkă? El știe că în cel mai apropiat oraș oamenii trăiesc altfel, dar nu-l interesează. El e în altă lume și nu are nici un motiv să vrea să treacă în cealaltă. La ce îi trebuie lui școală când l-a intervievat ProTV-ul și a mai apărut și într-un film pe deasupra.

Am impresia că oamenii ăștia nu au cum să fie dependenți de droguri. N-ar avea de ce… Și mă gândesc, oare o soluție pentru găsirea fericirii n-ar putea fi lipsa informării? Ceea ce nu știi, nu te afectează. Desigur, acum e cam târziu, dar asta nu înseamnă că nu mi-ar plăcea să stau undeva în vârful dealului și să trec pe la magazinul din sat de două ori pe lună…

Reclame

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s