Românii au prea mult timp liber


Ăsta e singurul motiv pentru care jocurile de browser au o aşa de mare popularitate în ţară. Sunt jucător de triburile şi observ că încet-încet se transformă în obsesie, adica intru să mai dau câteva clickuri de cel puţin 10 ori pe zi. Şi cunosc oameni mult mai obsedaţi care au ajuns să se trezească cu jumătate de oră mai devreme ca să intre dimineaţa să dea câteva clickuri înainte să plece la şcoală.

Şi stau aşa să mă gândesc, oare câţi utilizatori de internet din România au suficient de mult timp liber încât să dezvolte strategii online de dezvoltare a unor sate/insule/cariere şi aşa mai departe? Păi travian are 90653 de utilizatori înregistraţi, triburile are 251384 de jucători, ikariam nu face publice datele astea, nici crims, nici bitefight şi mai sunt multe altele. Dar facând o medie între primele două am putea estima că au pe la vreo 100.000 fiecare.

Şi ne mai întrebăm de ce se duce dracului ţara asta. Păi pentru că în loc să înveţe, elevii stau şi se joacă jocuri de browser. Cei care n-au avut bani de licenţă pentru a juca WoW pe serverul original sau care n-au mai avut loc pe servere de cs. În aceeaşi categorie intră şi cei care scriu mai mult de două însemnări pe zi pe un blog.

Ah, apropo. Cu ocazia asta am testat şi vreo 2 MB din cei 25GB ai serviciul de partajare al fotografiilor de la Windows Live. Cred că e a doua chestie mişto după windows live writer pe care au produs-o. Şi pluginul ala de lightbox e mişto.

Reclame

4 gânduri despre „Românii au prea mult timp liber

    1. Deblog

      Da nu folosesc programul ala ca e imbecil si instaleaza mizeria aia de MSSQL server.. o laba. Ideea e ca pe site-ul windows live daca iti faci cont iti dau 25 de GB sa iti tii pozele. Le urci ca pe orice alt host.
      Iar pluginul de lightbox se instaleza pur si simplu. Nu prea am ce explica

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s