Vine o vreme


În viața fiecaruia dintre noi vine o vreme când simte că pur și simplu s-a săturat. Că nu mai vrea să ceară, că vrea să i se dea așa de-a moaca fără să facă nimic. O vreme în care totu’ e gri (am și apucături bacoviene mai nou) și parcă ți se ia de tot ce faci, ajugând să vrei să schimbi tot în viața ta, de la familie la prieteni și la orașul în care stai. O perioadă în care simți că locul tău nu e aici, că vrei să scapi, că ar fi fost mult mai bine să te fi născut în cu totul altă parte sau poate cu câteva luni mai târziu, suficient cât viața ta să fie cu totul alta.

Vine vremea când pur și simplu vrei să zici STOP! Nu îmi mai pasă de nimic, vreau să fiu singura persoană și singurul lucru care ar trebui să mă preocupe. Vreau să mă doară în cot și să fiu singur, să iau decizii doar pentru mine care să aibă doar legătură cu mine, fără ceilalți

Din păcate toate chestiile astea nu pot exista. Pentru că societatea în care și personalitatea noastră pur și simplu nu e concepută cu un buton de reset care să ia totul de la capăt. Eventual să apeși butonul până când ceea ce vezi în jurul tău te va mulțumi.

Acea vreme se numește noiembrie, iar sentimentul care o definește se numește frustrare. Frustrare maximă că nu pot fi, nu pot avea, nu pot face ceea ce îmi doresc….

Reclame

5 gânduri despre „Vine o vreme

  1. Exceptiul

    da man…frustrarea asta ne roade pe toti din cand in cand…

    Buna ideea cu butonul de reset, si cred ca si exista.. da numa’ sa ai tu atata ambitie..(watch „into the wild”)

    Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s