Cum să faci bani la 18 ani


Nu am nici măcar 17… mai am câteva zile, însă mai devreme vorbeam de fondurile venite cu ţârâita din pareta părinţilor, iar Cabral are o idee de concurs venită tocmai în sprijinul unor ciumpalaci (intru în aceeaşi categorie) care n-au făcut nimic toată  viaţa lor şi care speră să găsească o metodă de a face nişte bani de buzunar pe barba lor.

Ideea mea se referă la un restaurant la domiciliu. Adică, nu e chiar restaurant ci pur şi simplu un bucătar care vine la domiciliul clientului, îi pune un meniu în faţă şi prepară ce vrea clientul. Bineînţeles că ar cam trebui să fie dotat cu un cuptor electric sau ceva de genul ăsta, pentru cazul în care cel care solicită aşa ceva nu consideră că un loc pentru prepararea mesei i-ar folosi la ceva… în toată chestia asta ar intra şi servirea şi spălatul vaselor, tot! Exact cum face mama acasă…

Nu e chiar genială ideea, însă e tot ce am putut stoarce în 16 ani şi 23 de zile de viaţă

Reclame

6 gânduri despre „Cum să faci bani la 18 ani

  1. moi

    Nu-i rau deloc,ba mie chiar imi place ideea ta si daca m-ar da banii afara din casa chiar as apela la serviciile unui astfel de profesionist,dar asa trebuie sa ma ocup personal de toate aceste etape…uneori destul de stresante!:)

    Răspunde
  2. Adrian O.

    Chestia asta există în Franța de câțiva ani buni. Ai două categorii de prețuri pt serviciu: mai scump, dacă bucătarul își aduce ingredientele, sau mai ieftin, dacă le iei tu. Dar așa riști să nu iei exact ce trebuie.

    Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s