Din seria însemnărilor de umplutură


Observ că încet-încet ajung la însemnări de genul „uau, ninge… uau, mai trece o maşină pe stradă” şi aşa mai departe. E trist, dar asta e!

Uau, prima zi de mers la şcoală pe bune! Uau… fără bănci şi fără table. Cu mult mai puţine scaune decât elevi. Ore mişto, de 45 de minute cu pauză de 5 minute. Intrare la 7:30, la 1:15 maxim plec acasă! Viaţă

Azi am plecat de acasă pe la 7:30 şi mi s-a părut fascinant că şi la ora aia există pensionari bine-dispuşi care se duc la piaţă. Sunt calmi, stau pe scaune, îşi dau cu părerea cu privire la trafic, şoferi şi reguli de circulaţie. E în regulă, dar realizez că cei isterici sunt doar pe la prânz, ceea ce mă face să mă întreb ce declanşează fenomenul.

Există persoane care încă mai cred că femeile sunt nişte fiinţe fine, delicate şi gingaşe care trebuie protejate şi care sunt gata să te facă să suferi în cazul în care nu le împărtăşeşti opiniile. POSH nu?

Ce se face la orele de Educaţie pentru sănătate? Adică, bănuiesc că nu te învaţă cum se pune balonaşul, nu? Că dacă e aşa sunt dispus să îmi susţin până la capăt varianta, care merge absolut întotdeauna: Faci pe masculul feroce şi rupi ambalajul cu dinţii (ca în filmele porno ieftine) scuipi molozul care îţi rămâne în dinţi, după care i-l dai domnişoarei că sigur ştie mai bine!

E super POSH să înveţi dimineaţa. Da, e frig şi nasol să te trezeşti la 6:30 dar nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl ai când pleci de la şcoală iar ăştia mai mici de-abia vin şi au nişte mutre d-alea rupte de somn… viaţă!!

Nu mai am idei despre ce ar trebui să mai zic p-aici… ne mai gândim mâine

Reclame

2 gânduri despre „Din seria însemnărilor de umplutură

  1. Sascha

    mai am jumatate de ora si plec la scoala.tin sa mentionez ca ploua si e innorat.ce sentiment magnific.abia astept sa ma urc in autobuzul plin de elevi de la scolile de arte si meserii care asculta manele diferite de pe telefoanele high-tech, cu volumul la maxim…e delir, nu-i asa?

    Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s