Numărul de telefon al lui Mircea Badea


Nu o să înţeleg niciodată atracţia oamenilor pentru Mircea Badea, mai exact dorinţa de a îi face rău. Adică, eu mă uit la În gura presei pentru că de multe ori e amuzant şi pentru că vezi chestii pe care nu mulţi au curaj să le facă sau să le zică într-o emisiune de la TV. Înţeleg că pentru unii bloggeri ideea de a păţi ce a păţit Zoso e sinonimă cu un orgasm. Dar parcă nici Mircea Badea nu mai e atât de prost încât sa facă reclamă pe post orcărui începător care se crede ProBlogger

Însă ce nu o să pricep eu veci, e ce au ăştia, pulifricii de rând cu Badea. Adică, cel mai amre rău pe care i l-ar putea face (în afară de a îi da foc la cauciucuri şi de a îi fute femeia) e să nu se uite la emisiunea lui, nu?

Ei bine, Nico nu a înţeles asta şi speră să se găsească fraieri care să sune la numărul respectiv de telefon. Care, evident nu e al lui Mircea Badea… dar de ce la mine pe blog?

6 gânduri despre „Numărul de telefon al lui Mircea Badea

 1. Horia IVAN

  Draga Mircea, fiindu-mi respins de peste o duzina de ori textul de mai jos de catre cenzorii antenei3, incerc si pe aceasta cale sa-l fac cunoscut cel putin unei persoane inteligente: tie.

  Complimente pentru emisiunea ta: esti MICIDIAL.
  horia ivan (roma).

  Am auzit mesajul domnisoarei Svet. Este bun si poate da nastere unei miscari civice pornite de jos: de foarte de jos. Nu patronata de Ane Blandiane, Doine Cornea, Nicolai Manolesti si alte vechituri de acelasi gen: genul EX.

  Prin personajul sau, arhitectul Ioanide, George Calinescu face urmatorul rationament elitist, pragmatic, eficient si eficace:
  Spune arhitectul unui amic: „Ma tem ca dintre 100 de indivizi doar 2 sint oameni iar restul de 8, niste dobitoci”. Amicul ii raspunde perplex: „Bine, bine maestre, dar despre ceilalti 90 nu spui nimic?” „Ai dreptate, aceia nu exista”.

  Doctorul pediatru Pesamosca le spunea studentilor sai prin anii ’80: „Stimati colegi, nu uitati un trist adevar: dintre 100 de absolventi ai acestei facultati si a altora, doar 2 sint Medici, restul simplii impiegati”.

  Acum, pentruca sintem in cautare de oameni dintr-o bucata, moral, profesional, intelectual, etc., este suficient, pentru a usura socotelile sa ne raportam la cei doar 15.000.000 de electori; un milion in plus sau in minus, in exemplul ce-l dau, nu conteaza prea mult. 2% (doi la suta) inseamna: 15.000.000:100X2= 300.000 !!! Oameni bravi in mai toate privintele !!!
  Inaintea alegerilor falsate din 20 mai 1990 (daca dupa doar doi ani, o mina de tradatori au reusit sa INVERSEZE rezultatul alegerilor din toamna lui ’46, lucru recunoscut cu cinism de antiromanul Brucan, va puteti inchipui de ce au fost in stare acesti banditi dupa decenii de exploatare nemiloasa a acestei tari si popor!), Ion Puiu, pe atunci inca primvicepresedinte al PNT-cd imi spunea: „Draga Horia, eu n-am nici un dubiu ca vom cistiga alegerile, dar ma indoiesc ca vom gasi repede 100 de oameni cu care sa guvernam”.

  In concluzie si pentru a nu o lungi cu riscul de a nu fi citit, va dau citeva nume, dintre cei cunoscuti de publicul larg, desi cel mai bine ar fi sa fie cautati si adusi oameni care AU REFUZAT sa se faca cunoscuti vulgului:

  Dan Puric, parintele Vasile Gavrila, Cristian Tudor Popescu, Mircea Badea, Catalin Tolontan, Andrea Cretulescu, Corina Dragotescu, Dana Grecu, Catalin Stefanescu, Neagu Giuvara, pastorul adventist Aron Moldovan, Regele Mihai, regizorul Lucian Pintilie, Victor Rebenciuc, Serban Foarta, Dorin Tudoran si inca foarte multi altii de aceeasi „teapa”.

  PS. cu 100 de persoane integre, modeste, profesionalmente valide, culte, educate, inteligente si curajoase, in fiecare judet si cu inca 1000 la centru, in total 5.000 de oameni impecabili, putem guverna, administra si gestiona tara cu mari sanse de a o propasi.

  Cum ii gasim? Simplu: un grup de persoane integre, alese dintre voi, lanseaza un apel Tarii ca toti cetatenii patrioti sa faca propuneri de persoane potrivite in orice, in toate, cimpurile de activitate.

  Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s