Apropo de viaţă de căcat


Mi s-a făcut la un moment dat foame aşa că m-am dus două staţii mai încolo să îmi cumpăr o şaorma de la Dristor. Mi-am luat şaorma şi în timp ce mâncam am dat de o colegă. Ne-am întins la vorbă în timp ce mâncam. Companie plăcută, mâncare bună, ce să mai… viaţă! Pe la jumatea şaormei simt că mă taie o căcare d-aia ca în filme şi cum am o fobie faţă de căcatul în public, mi-am luat rapid la revedere de la don’şoară şi dă-i fugă spre casă. Am fugit vreo 5-10 minute până acasă, m-am pus pe budă şi 10 minute nu m-am mai ridicat de acolo… foc automat. Mă mă ridic fericit că am scăpat de durere, dau să trag apa… apa era oprită!

Mai multe faze şi vieţi căcat pe VDC

Reclame

8 gânduri despre „Apropo de viaţă de căcat

 1. zafox

  acum o saptamana trebuia sa ajung la o intrunire in berarie. Cu o vreo ora inainte, m-am oprit la o prietena la cafea pe terasa. In curte mi-am permis sa ma servesc cu cateva piersici verzi. Dupa care am plecat in berarie si am baut bere. Imagineaza-ti ce senzatii aveam ca ma deplasam ca un manechin constipat. (ironic)

  Răspunde
 2. Dariana

  Vai, doamne, sunt pe sub birou de ras! Multumesc de sharing :)) Singura mare pierdere presupun ca e gagica. Deci…. a fost buna shaorma sau de la ea ti s-a tras?

  Răspunde
 3. Deblog

  Eu cred ca faza cu maioneza e urban myth. Hai sa fim seriosi, ce sanse erau sa gaseasa sloboz in aia?! Si de unde stii ca n-a dat vina pe maioneza ca sa nu afle tac’su ca suge pula si ami si inghite pe deasupra

  Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s