Se poartă casele de vacanţă


Poate sunt eu tâmpit (sigur) dar mi se pare extrem de mişto ultima modă în materie de construcţii: case de vacanţă. Nenea pe la care am trecut weekendul ăsta în zona Pucioasa şi care are aere de mare dezvoltator imobiliar a construit de nişte ani încoace numai vile d-alea fără canalizare, apă şi aşa mai departe în comune cu nume idiot, dar la mare modă printre snobi (ex. Ciorogârla)

Ei bine, omul s-a cam lăsat de vile prin ansambluri rezidenţiale şi s-a apucat de cumpărat pământ pe coclauri, de parcelat şi de construit case cu 1-2 etaje cu structură de beton, iar în rest lemn. Cică se caută, se vând şi sunt şi mai lejere din punctul de vedere al constructorului.

Acuma, stau şi mă gândesc, prin câte etape e nevoie să treacă românii pentru a îşi da seama că ideea casei pe pământ e să îţi ofere linişte, intimitate şi relaxare nu praf de la şantiere şi zgomot de la avioane pe deasupra

aropo de idioţenii, ştie cineva blocurile alea de pe malul Dâmboviţei, cum ieşi de la târgul Autovit spre şoseaua de centură? Dacă da, să-mi explice şi mie cineva, cine s-ar putea muta în mirosul ăla de groapă de gunoi combinat cu apă stătută din Dâmboviţa şi cu miros de hoit de pe câmpurile de jur împrejurul blocurilor

Reclame

2 gânduri despre „Se poartă casele de vacanţă

  1. Elza

    hmmm…la ce sa-ti trebuiasca o casa de vacanta??? daca iti faci o casa (pt decenta, intimitate, liniste), iti dai seama ca iti cam trece cheful si de o a doua…:)

    Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s