Festivaluri TVR-iste


Încă mai e vară, iar vremea permite organizatorilor de evenimente să producă o grămadă de bani aducând într-o ţară care nu prea are parte de spectacole de calitate nişte cântăreţi destul de bine cotaţi prin străinătăţuri. E în regulă chestia asta, iar de multe ori au parte de succesuri, însă ce mi se pare stupid e încăpăţânarea TVR-ului (sau cine se ocupă de achestia asta) de a organiza nişte mizerii de genul Festivalul Mamaia, Festivalul Mamaia Copiilor, Festivalul Callatis şi Cerbul de Aur

Acum, hai să fim serioşi, le-a trecut vremea. Pe Mădălina Manole nu o mai ascută nici părinţii şi e valabil şi în cazul veşnicilor prezenţi pe la festivalurile astea obscure, ca Anca Ţurcaşiu, Elena Cârstea, Luminiţa Anghel, Adrian Enache, Gabriel Dorobanţu şi exemplele pot continua. Şi nici nu mai arată bine să zici că se uită lumea să vadă o bucă. Ştiu că e frumos să fii nostalgic, dar hai să recunoaştem că majoritatea melodiilor româneşti de pe vremea în care cei înşiruiţi mai sus erau la modă nu sună bine şi sunt în general nişte lălăieli stupide născocite de nişte oameni cu aere de mari compozitori din perioada comunistă (vezi Horia Muculescu)

Aşadar, de ce dracului TVR-ul insistă să difuzeze mizeriile astea? Chiar n-au găsit altceva mai ieftin de făcut, cum ar fi o emisiune d-aia cu mesaj social gen „Integraţi ţiganii în societate şi consideraţii semenii voştrii, chiar dacă vă lasă fără maşină, telefon şi bani”

Şi că tot veni vorba de Cerbul de Aur, de ce  plâng ăştia că nu mai sunt bani să îl organizeze? Simplu, nu ai bani nu îl mai faci! Sau moare publicul din Braşov şi politicianul venit în campanie electorală că nu poate să asculte live Ricky Martin ? De ce simte lumea nevoia să fie nostalgică şi să insiste în a organiza o mizerie la care nu se mai uită nimeni? Şi ne mai minunăm că OTV-ul bate TVR-ul de îi ascultă cu urechea…. ţară de căcat! Nici să dăm publicului ce vrea nu suntem în stare (buci, manele şi băutură)

Reclame

3 gânduri despre „Festivaluri TVR-iste

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s