Downtime


Stimate client,

Datorita unor probleme hardware detectate pe serverul Venus care au dus la 4 blocari ale serverului in ultimele 2 saptamani va anuntam ca in data de 03.06.2008 incepand cu ora 2 AM pana la ora 5 AM se vor efectua unele verificari ale componentelor serverului ( memorie, sistem RAID , HDD-uri ) pentru detectarea si rezolvarea problemei care blocheaza serverul, in acest interval serverul va fi oprit pentru aceste verificari ale componetelor.

In cazul in care problema nu este gasita urmatorul pas este mutarea tuturor siteurilor de pe acest server pe un alt server nou pentru rezolvarea definitiva a acestei probleme. In cazul in care se va face mutarea siteurilor pe noul server o sa revenim cu un alt anunt in care va vom instiinta data si orele intre care se va face transferul.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru problemele create in functionarea siteului dvs.

=======

Echipa tehnica MxHost

E în regulă, că în sfârşit s-au gândit să rezolve problema şi să nu mai spună că asemenea întreruperi sunt normale. Aştept cu interes să văd dacă se vor ţine de cuvânt cu durata downtime-ului.

Anunțuri

2 gânduri despre „Downtime

  1. Ammadeuss

    o sa dureze si mai putin ca la 5 site-uri cat hosteaza ei :)) … cu mentenanta zilnica (sterg prafu, baga aspiratoru in coolere … chestii de astea importante) si cu serveru in balcon

    Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s