La cârciumă


Această însemnare are caracter informativ. Personajele sunt pur fictive. Orice asemănare cu fapte reale este pur întâmplătoare

Sfat: Să presupunem că te duci la cârciumă, iar la masa de alături sunt două pizde bune… da’ bune grav, alături de un individ negru, cu ceafa groasă pe care te-ai aștepta să-l vezi ieșind dintr-un ML alături de alti 4 indivizi cu același aspect, e bine să nu îi bagi în seamă.

Dacă totuși pizdele își iau limba în gură, iar tu rămâi blocat, NU!!! îi fă cu ochiul uneia dintre domnișoare când se uită la tine. E posibil să te vadă individul mai sus menționat și să se uite urât la tine, iar mai apoi să se ridice de la masă și să dea un telefon, moment în care vei fi nevoit să pleci… cât mai rapid!

7 gânduri despre „La cârciumă

 1. Deblog

  @micu’TZU: După cât de supărat părea băiatu’ ăla, numa’ la pizde nu ne-am mai gândit

  @Krieger: Evident că se practică, însă ar fi de preferat să fii in grupul cu pipițele, nu în ăla care trebuie să plece :)))

  Răspunde
 2. Elza

  sa vezi ce faza :)…se intampla in studentie, intr-un bar din campus, 2 gagici cu un tip bine…ora 3 noaptea, asteptam – la o vodka -sa vina ziua sa mergem la examen :)…si…un tip vine si il intreba pe amicul nostru: cu cat dai fata?? =))…

  Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s