Din blocul în care toţi sunt şăfi


Ororile comuniste

Probabil mulţi dintre noi trăiesc la bloc. Rezultatul doctrinei comuniste privind normele de viaţă a le poporului muncitoresc. Acea instituţie, minicolectivitate sau cum vreţi să îi spuneţi în care câţiva/câteva zeci de oameni împart acelaşi lift, aceeaşi scară şi aceleaşi culoare.

E normal şă apară unele defecţiuni în instalaţiile care deservesc buna-funcţionare şi confortul locatarilor acelui bloc. Şi e la fel de normal ca acele funcţii să fie sistate pe perioade mai scurte sau mai lungi de timp. De exemplu apa caldă. Se întâmplă nu fie caldă sau să nu fie deloc uneori, însă de obicei cand se întâmplă chestia asta se pune un afiş pe uşa blocului sau în cel mai rău caz umblă cineva din uşă în uşă

Mr. DJ pon de relpay

Asta se întâmplă în mod normal. Însă în blocul meu toţi sunt atot-ştiutori, toţi sunt independenţi şi nu ascultă de nimeni. După modelul ăsta lucrează şi mecanicul (instalator sau cum dracu s-o chema) din blocul meu.

El se crede DJ. Opreşte apa, îi da drumul, face ce vrea şi când vrea. Pentru că poate. Pentru că schimbă ţevi, pentru că se plictisesşte pentru că….dracu să-l ia! Aş înţelege şi asta dacă în blocul meu apa caldă nu s-ar opri de cel puţin 3 ori pe săptămână fără nici un anunţ în prealabil. Pentru că aşa vrea el.

E adevărat că de cele mai multe ori se opreşte dimineaţa, când majoritatea locatarilor sunt la serviciu, însă eu ce ar trebui să fac? Eu, blestematul de soartă care e nevoit să stea acasă dimineaţa… Eu care fac duş dimineaţa ar trebui să îmi încălzesc apă pentru că aşea vrea un baiat cu aere de mare expert în instalaţii?

De ce a trebuit eu să scap de săpunul de pe mine şi de spuma din păr cu apă rece? Vă spun eu de ce… pentru că trăiesc în blocul în care toţi se cred şăfi!

Soluţia

Soluţia e extrem de simplă şi la îndemâna oricui. Încă din cele mai vechi timpuri, soluţia se numeşte dop. Un dop de cauciuc, de preferat. Se înfige în ţeava prin care curge apa şi se dă drumul atât la apa caldă cât şi la cea rece. Să văd eu cum se mai joacă la ţevi când curge apă prin ele!!

Sfârşitul postului plin de frustrare

-Va urma-

Anunțuri

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s