Tehnica liftului


Secretul dăinuieşte de zeci de ani. Mulţi au încercat sa-l afle, însă au cazut în ghearele nemiloase ale sorţii. Acum DeBlog company, vă prezintă în exclusivitate:

Secretele pipilicului în lift

Probabil mulţi dintre voi s-au gândit măcar o dată. Probabil unii au încercat să o facă, cu mai mult sau mai puţin succes. Această faptă nu este onorantă, nu îţi aduce glorie, nici măcar caştiguri materiale. Însă satisfacţia pe care ţi-o oferă e de neegalat. Caţi dintre voi au facut vreodată pipi într-un lift?

Ei bine, mă număr printre aceia care au trait experienţa aceasta. Şi nu doar o dată. Iar acum sunt dispus să împartăşesc tehnica cu cei care ma citesc. O s-o luam pas cu pas:

Pasul 1

Alegi cu atenţie scara blocului, de preferat una care să pară mai nouă (nu că ar conta, însă de obicei cele mai noi au şi lifturile mai încăpatoare. Te asiguri că scara nu are portar, paznic sau cine ştie ce babă în descompunere care stă la parter pentru că nu are ce face acasă.

Pasul 2

Liftul. Probabil cel mai important element al acestui algoritm. Trebuie ales cu atenţie. Dacă e prea mic nu merge. Dimensinile pentru care un lift poate fi catalogat drept „prea mic” nu prea pot fi spuse, ele se măsoară ochiometric

Pipilicul se face întotdeauna la urcare. Pentru o doză de pipilica medie ai nevoie de vreo 5-6 etaje. Deci se apasă pe butonul corespunzator ultimului etaj şi când mai sunt 5-6 etaje ne putem apuca de treabă.

Se face pe pereţii liftului, ca să nu ajungi să stai în baltă (cel puţin nu aşa mult). Si nu perpendicular pe perete, ci la un oarecare unghi în sus. Nu pe toţi pereţii ci doar pe cel din spate si pe jumătate din cei laterali, corespunzatori zonei haşurate din diagrama de mai jos

Ajunşi la ultimul etaj (unde e probabilitatea cea mai mică să fie cineva care aşteapta liftul) coborâm din lift, facem o poză (dacă vrem să avem ce arata nepoţilor, sau ce pune pe haifaiv) si o luăm liniştiţi in jos pe scări.

Dacă se întâmplă sa fie cineva la ultimul etaj, închidem frumos uşa liftului şi mai coborâm 3 etaje cu liftul.

Sfârşit, si spor!

Anunțuri

11 gânduri despre „Tehnica liftului

  1. Deblog

    Nu stiu…probabil ca tipa te gandesti ca probabil exista niste reguli de etica si de bun simt si ca n-ar trebui sa faci chestia asta..zic si eu

    Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s