M-a pus dracu’


M-am trezit sâmbata dimineaţă la 8:00 făra comentarii, in ideea de a nu mai fi ameninţat cu „Nu mai ai bani de buzunar pâna la primu’ tău salariu” şi m-am dus resemnat la ţară făcând precizarea: „Vin, dacă ne întoarcem azi” iar finaţatorii părinţii mei au fost de acord. Deci urma să mergem frumuşel cu maşina o oră, să facem frumos un gratar ca oamenii şi să ne întoarcem în Bucureşti până cel târziu la 17:00.

Şi mergem, şi e totu’ cald, bine si gustos. Şi dăm să plecăm, ne urcăm in maşină, pornim şi când să ieşim de pe stradă… Uimire…am crezut ca sunt victima unui flashmob…dar nu. Vreo 10 de oameni veneau spre maşină cu un scop precis: Să ne împiedice pe noi a pleca. Şi au reuşit.

Am aflat ulterior că azi se lasă sec pentru postul Paştelui şi că asta e obiceiul: Finii să vină la naşi ca să…ei bine, nu ştiu ca să ce. Ce-i cert e că eu am stat să îmi suport rudele (?!?!) vorbind despre orice altceva, numai despre subiecte care puteau fi abordate de un om normal nu. Pâna târziu în noapte….

Şi in sfarşit am ajuns si eu acasă. Cine s-o mai duce la ţară în viaţa lui să fie sănătos, că eu nu mai servesc veci aşa ceva.

P.S: Pe cei 50 de km dintre Urziceni şi Bucureşti am numărat 17 câini morţi… dubios de mulţi. Aş crede că e vorba despre o sinucidere în masă.

P.P.S: Post ce exprimă o adâncă frustrare personală, vă rog nu mă luaţi în seamă.

P.P.P.S: Am scos blogbrowsingul pentru că se mişcă oricum blogul ca dracu’ şi fară să încarce scriptul lor şi pentru ca

Anunțuri

5 gânduri despre „M-a pus dracu’

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s