Imi cumpar bicicleta


Nu se mai poate. S-a dus dracului RATB-ul. Tramvaiul 34 nu mai circula deloc, iar în locul lui e maşina fantoma 634. In care încap probabil de trei ori mai puţini oameni si care circulă chiar mai prost decat maşina 135, cu care mă duc eu la şcoală. Motiv pentru care staţiile sunt arhipline, 135-ul care era plin e de 3 ori mai plin şi toată lumea din respectivele maşini îi înjura ba pe Videanu, ba pe Onţanu ba pe Gigi Becali (WTF?!)

Cam cât costă o bicicletă decentă ?

Anunțuri

7 gânduri despre „Imi cumpar bicicleta

 1. deblog

  Pentru o cauza nobila (care nu are legatura cu calculatorul) e posibil sa se gasească un parinte binevoitor care sa ma sponsorizeze :))

  Răspunde
 2. anonim

  In haosul care este traficul din Bucuresti si aglomeratia din mijloacele de transport, bicicleta este cea mai buna!

  Răspunde
 3. fabeto cel mic.fabeto show

  Dar n-ai nevoie de doemniu.ro
  Sunt atatia oameni care au bani si care nu au domeniu.ro ci majblogspot.com sau haipa. Si asta ptr ca vei fi gasit mai ujor.:).Daca gasesc informatii utile simi placi , te pot citi si pe http://www.deblog.werdtrgjil.com 🙂

  Si putin imi pasa de bicileta ta! caci nu e buna! traficul e infernal.Daca stau 2 ore intrafic in masjian 134 sau in propia masjina nu e tot aia?BArem am un laptop, verific corespondeta sau mailurile primite de la partenerii meide afaceri ori de la vreun director de Tv online prin care sa fiu anuntat ca sar pute asa primesc o emsiune in format 5\3. ( 5 filmulete 3 saptamani:) )Lasi si mie un IDD de mess:))? pe comm ?( o sa ma grija sal sterg sa nu se vada)

  Răspunde
 4. deblog

  Nu e vorba de asta, da e adresa lunga si se retine mai usor. Plus că pe hosting propriu pot sa îmi customizez WordPressul cum vreau.
  Si mai e si problema SEO

  Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s