Ce rost are?


Zicea la un moment dat Piticu ca n-are rost sa faci un site de stiri-stiri. Adevarat. Ce sens are sa copy-paste-ezi (exista verbul asta?!) stirile de pe unde apuci?! Si sa umplii un WordPress cu tot felu de bazaconii?! Ma rog, content-ul nu il discut. N-are rost sa bat campii despre stirile EVZ sau GSP.

Pe Alin Florea nu il cunosc, dar Ammadeus stii ca nu e frumos cu spamu’. Stii ca am mai incercat o data, vrajeala asta cu trimisul spamurilor si n-a mers. Ti-a ramas lista de mailuri de atunci? Sau de ce s-au dus spamurile la bloggeri? Stii ca in cel mai bun caz te alegi cu vreo 5 linkuri catre tine, dintre care 4 te injura, nu?! De ce te-ai mai chinuit?

Cat despre proiectul newsfive, n-am ce sa comentez. Da’ stii foarte bine ca eram si noi odata mici si speram sa castigam miliarde de dolari dintr-un blog. Stii ca nu s-a intamplat. Va urez bafta multa, si sper sa va mearga, desi am mari dubii.

Aaa si am si eu o intrebare: Ce se vrea a fi site-ul? Blog, portal sau RSS reader?!

PS: Ia dati voi click pe link-ul ala pe care scrie Diaspora! Complet functional, nu?! :))

Numa’ bine!

Anunțuri

2 gânduri despre „Ce rost are?

  1. sorenson

    Nu vad rostul blogurilor aparute pe wordpress cu contentul „Stiri copiate de pe alte siteuri”. Putem intra si singuri pe siteurile de unde altii s-au apucat sa copieze. Trist este insa ca aceste siteuri urca pe locuri fruntase in topuri de trafic, mai sus de muli bloggeri care chiar muncesc zi de zi la blogul lor 😦

    Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s