Deci…te lupta


Se zice ca viata e o lupta. Fals!

Viata e razboi. Viata e mai multe lupte. Viata nu e blanda cu tine. Zicea Roxana la ea ca ar trebui sa luptam pentru iubire. Sa perseveram. Sa lupti?! Pentru iubire? Putine lucruri sunt mai abstracte si de greu de descifrat decat dragostea? De ce sa continui, de ce sa lupti? De ce sa nu astepti sa pice din cer (pana la urma o sa se intample).

De ce sa lupti in viata pentru iubire. De ce oare sa iti consumi entuziasmul de a lupta pentru un lucru atat de instabil si de usor de pierdut?

Oare nu cel care stie cand sa se opreasca trebuie adminrat, in loc de cel care lupta orbeste pentru ceva imposibil. Nu doresc sa fiu martir. Dar longeviv o sa devin, fara a lupta in van!!

Post strict spiritual si cu puternice inclinatii personale 🙂

Reclame

7 gânduri despre „Deci…te lupta

 1. Roxana

  Io acum am vazut postu’ asta .. nu ma refer doar la iubirea, sunt multe alte lucruri pentru care trebuie sa luptam ca sa le avem .. si majoritatea dintre noi renunta prea usor la tot . Tre’ sa recunosc ca postu’ meu are o tenta de romantism ca asta a fost situatia in ziua rspectiva da’ .. nu trebuie sa lupti doar pt iubire ( poate pt ea nu tre’ sa lupti prea mult ) ci asa .. in general, nu trebuie sa renuntam usor .

  Răspunde
 2. Krieger

  Nu credeam ca poti sa scrii asa ceva. Poate ca merita sa alergi sa alergi dupa iubirein sperantza k it may hapen si k e mai bine sa iubesti si sa nu fii iubit decat sa nu iubesti deloc. cel putin, asta credeam si eu pana cand cineva m`a facut sa imi dau seama k nu se merita si am ajuns la aceeasi concluzie ca si tine. oricum, fetele au darul de la mama natura sa distruga totul, atunci cand merge cel mai bine. felicitari andrei, te sustin. prietenii stiu de ce 🙂

  Răspunde
 3. Andreea

  „De ce oare sa iti consumi entuziasmul de a lupta pentru un lucru atat de instabil si de usor de pierdut?”… e intrebarea care ma chinuie de ceva vreme… poate raspunsul nu va veni niciodata, uneori am impresia ca nu merita sa lupti…

  Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s