Ura profunda


Se presupune ca in faza incipienta a existentei oamenilor, ar trebui sa beneficieze de educatie. De acord, si n-am nimic cu lucrul asta, chiar il respect. Principalul rol al scolii, pe langa acela de a iti umple capul cu una-alta, este acela de a te forma ca om, de a ajuta individul sa isi formeze personalitatea. Buun. Pana aici toate bune si frumoase.

Insa vorbind in termeni psihologici, intelectul uman se formeaza in procesul de socializare si de educare socio-culturala. Nu va suparati pe mine, dar in jegul asta de tara…e imposibil practic sa sa socializezi. Presupunand ca n-ai timp dimineata, ca la 11:30 pleci de acasa, lasi pentru seara…dar ce sa vezi…ajungi la 7:30-8:00 si…ce am rezolvat. ca teoretic ar trebui sa si inveti si sa faci teme pentru ziua urmatoare (yeah, right) Procesul de socializare se rezuma la messenger, la blog si la chatu de pe serverele de CS??!

Cum ar trebui eu sa cunosc lume noua, sa nu o iau dracului razna vazand exact aceleasi persoane zilnic?? Sa devin o fufa haivaivista?? Sa ajungem toti s-o dam pe laba?! Sau ce? Astept idei, ca eu nu am o rezolvare rationala pentru situatia asta

Aaa si aparent mai plange si sorenson pe tema asta…deci nu sunt singuru dilimac 🙂

Aaa, da si titlul este adresat in ordine descrescatoare: Cristian Adomintei, Adrian Videanu, RATB, Soarta care a vrut sa traiesc aici….

Reclame

2 gânduri despre „Ura profunda

  1. Doctor Cristian Andrei 6969

    Te mirai de ceva ? Motivul nervilor, al dracilor si al sictirului. Si ne intrebam de ce fiecare zi e buna dar se termina prost ? de aia. ma trezesc in fiecare zi cu sperantza de socilizare elevata si pana seara mi se spulbera brutal toate sperantzele si visele… si nu numai.

    Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s