Concluzii personale….


Pe langa traumele de natura sociala, am ajuns la concluzia ca a fi EMO implica si probleme indirecta de natura fizica. Adica, ganditi-va: Cum stau ei suparati asa cu degetele in cur gandindu-se la universul atat de crud care le-a oferit o soarta potrivnica, pe scarile de la TNB e rece. Si stim de la bunici ca nu e bine sa stam cu fundul pe ciment, ca facem pipilica des. Facutu pipilicului des se trage de la raceala la rincichi. Deci intr-un final, dupa multe chinuri se vor sinucide.

Pe langa problemele renale, Emo-istii au si probleme maari cu auzul, pentru ca banuiesc ca altfel nu ar asculta muzica aia in care oricum se se urla, cat se poate de tare, nu?

In fine, ajungem si la concluzii: oricat de nebagati in seama va simtiti nu deveniti EMO!!! E sinucidere lenta!! Credeti-ma!!

Anunțuri

6 gânduri despre „Concluzii personale….

 1. deblog

  In mare parte da…consider ca sunt emo pentru ca se simt nebagati in seama…ca daca ar fi suparati pe viata pe bune s-ar sinucide macar unu din ei….

  Răspunde
 2. roxana

  :))) Doamne .. ti-am explicat si aseara, e alegerea lor .. ce treaba ai tu cu ei ? Asa cum tu ii consideri pe ei anormali si lor li se pare ca noi, astia care nu suntem EMO, suntem niste ciudati ..

  Problema lor ..

  Răspunde
 3. Ghenios

  Cu tot respectul fata de egalitate si intelegere reciproca sunt de acord cu tine….cat despre ultima parte in care zici nu deveniti emo ca e sinucidere……nu cred ca ii ajuti ca a fi emo parca inseamna sa te prefaci ca incerci sa te sinuizi

  Răspunde

Postează un comentariu!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s